23 آبان 1394 - 12:5 شناسه خبر: 3396 نسخه چاپی

معاون وزیر جهادکشاورزی

لغو ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در صنایع غذایی

لغو ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در صنایع غذایی معاون وزیر جهادکشاورزی
معاون وزیر جهادکشاورزی از لغو ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در صنایع غذایی با دستور وزیر بهداشت خبر داد.به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ...

معاون وزیر جهادکشاورزی از لغو ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در صنایع غذایی با دستور وزیر بهداشت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران به نقل از مهر ،حسن رکنی از لغو ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در فرآورده‌های گوشتی خبر داد و اظهار داشت: خوشبختانه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شخص وزیر براساس کارهای کارشناسی که انجام شده بود، در این زمینه اعلام موافقت کردند.

وی اضافه کرد: استفاده از خمیر مرغ در صنایع غذایی بحث جدیدی نیست و در تمام دنیا مرغ‌های پایان دوره تبدیل به خمیر مرغ می‌شود و در صنایع غذایی کاربرد دارد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: متاسفانه برخی افراد با بی‌توجهی و انجام مصاحبه‌های غیرمسئولانه اقدامی انجام دادند که منجر به آسیب‌ دیدن تولیدکنندگان شد.

رکنی با اشاره به اینکه با اقدام اخیر وزارت بهداشت و تدبیر و توجه وزیر بهداشت این موضوع حل و فصل شده است، خاطرنشان کرد: خوشبختانه دیگر مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

این مقام مسئول در وزارت جهادکشاورزی، انجام آزمایشات کامل و دقیق بر روی کیفیت خمیر مرغ را مورد اشاره قرار داد و گفت: نتایج این آزمایشات نشان‌دهنده آن است که خمیر مرغ دارای کیفیت قابل قبول است و قابلیت استفاده در صنایع غذایی و حتی خوراکی را دارد؛ یعنی می‌تواند مستقیماً بدون آنکه در صنایع تکمیلی برود، مصرف شود.

به گفته وی، خمیر مرغ از نظر کیفیت با مرغ نیمچه گوشتی متفاوت است؛ بنابراین قیمت متفاوتی نیز دارد اما از نظر بهداشتی هیچ محدودیتی برای استفاده از آن وجود ندارد.

رکنی به این پرسش که از چه زمانی ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در صنایع غذایی لغو شده است، پاسخ داد: کمتر از یک ماه است که این اتفاق رخ داده است.

معاون امور دام وزارت جهادکشاورزی همچنین در رابطه با اعتبار پنج میلیارد تومانی که قرار بود برای حذف مرغ‌های پایان دوره در اختیار تشکل‌های مرغ تخمگذار قرار بگیرد، گفت: با توجه به اینکه اختصاص این مبلغ مصوبه دارد، بنابراین این اقدام دیر یا زود انجام خواهد شد و سوخت و سوز ندارد.  بر این اساس این مساله نیاز به پیگیری دارد تا مبلغ مذکور از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی دریافت شود و در اختیار تولیدکنندگان قرار بگیرد.